Fantastiske Øjeblikke

Få Fantastiske Øjeblikke af Bodil Margrethe Bang Thomsen som Paperback bog på dansk (saxo.com)

Denne bog er til dig, som har en pårørende med Alzheimer Demens eller til dig som vil kunne føle omsorg for dem som er ramt, at denne forfærdelige sygdom.

Den giver dig indblik i liv og død, min spiritualitet, mine syn og mine fortolkninger vil give dig oplevelser og muligheder for at forstå og tro på, at alt det du ikke kan se og alt det du ikke tør tro på, pludselig bliver virkelighed.

Du finder svar og gode råd om f.eks. fremtidsfuldmagt m.m.

Her hvor kærlighed, respekt og nærhed er den eneste medicin som hjælper, den medicin den Alzheimer Demente får, dulmer deres afmagt og gør dem roligere, men kærlighed og omsorg er og bliver det bedste også for dem.

Min far er for mig det største bevis for, at han turde give slip på livet, fordi han var bevidst om, at hans mor ville hente ham og vise ham vejen hjem.

Dette er min sandhed, min tro, min overbevisning og mine muligheder med Universet for at kunne hjælpe mine kære.

At huske at vi gennem vores dna er en del af hinanden, at livet er som en rose, ja, den har torne, men den er smuk og velduftende.

At livet er en gave, en oplevelse som bør leves og ikke overleves.

Mine håb, mine drømme og mine ønsker for fremtiden vil være, at ingen vil blive gemt eller glemt. Lad os alle elske livet og være taknemmelige sammen og hver for sig.

At vi hver især giver det vi kan, er her for både den sygdomsramte men bestemt også for hinanden.

God læselyst.

Få Fantastiske Øjeblikke af Bodil Margrethe Bang Thomsen som Paperback bog på dansk (saxo.com)