Healing og Access Bars

Mange mennesker spørger mig ofte, Hvad er det der healing og heksekunst for noget?

Er heks, eller hvad er du egentligt?       Nej men jo, jeg er uddannet clairvoyant.

Men folkens, jeg er ganske almindelig ligesom du er, jeg formidler bare nogle energier og sommetider nogle budskaber som jeg får. Du får dem også, du er måske bare ikke opmærksom på dem.

I mit virke er jeg blot en kanal. Jeg kan INGENTING, som du ikke kan.

Jeg har taget forskellige uddannelser indenfor den alternative verden og det er som med den, som med alt muligt andet, jo mere du øver dig, jo bedre bliver du til det, du gerne vil være god til.

Meditation, gåture, fred og ro er min opskrift på healing. Det giver indre ro, det giver fred i sjælen og det giver masser af livsglæde.

Jeg laver fælles meditationer ude i naturen, fælles gåture, små indlæg om diverse spændende emner samt tager ud til virksomheder og healer på deres ansatte og giver råd til bedre selvtillid, til større selv indsigt, bedre helbred og til fred og ro i sjælen.
Jeg laver Chakra healinger og skaber balance.

Det giver firmaerne, trivsel på arbejdspladsen, bedre humør bland de ansatte, større arbejds moral samt et rigtigt godt arbejdsmiljø. Intet for firmaet er bedre end, glade og tilfredse medarbejdere.

Den bedste ledelse, er den som er der, for de ansatte, den som lytter og støtter, samt den som gør de ansatte til ”ministre” for hvert deres område, ansatte skal føle sig noget værd, de skal vide at der er respekt omkring deres person og deres arbejde.

Forholdene skal være fantastiske, arbejdspladsen skal kunne rumme forskellighed, respekt, ærlighed og medmenneskelighed og det er nøgler til enhver succes.

Og jo det gælder på jobbet men bestemt også privat.

Er du glad og elsker du dig selv, så får andre også mulighed for at gøre det, ellers ikke.

Lad os mødes, lad os snakke sammen eller skriv til mig.

Glæder mig til at høre fra dig.

Knus og krammer

Bodil Bang.