Kærlighedens sjæl – Dit indre lys

Bogen belyser hvordan du lærer at elske dig selv. Hvem dine forældre er, og at du selv har valgt dem. At fødsel og død er kontrakten vi selv har valgt at underskrive og udføre. Døden er gevinsten og billetten hjem. Vi har altid lært at vi skal elske vores næste, men det vigtigst er at vi lærer at elske os selv. Som clairvoyant har jeg kontakt med afdøde, som healer får jeg mulighed for at sætte dine chakraer i balance, et samarbejde med Universet som for mig er Øjet, gør at vi sammen kan gøre en forskel for klienten. Min elskede far er desværre ramt af Alzheimer demens og mit brev til ham giver mening for rigtig mange som er involveret eller som har denne forfærdelige sygdom tæt på. Min taknemmelighed er stor og jeg deler den gerne med alle.

Tak er kun et fattigt ord, men husk det kan ikke slides op, brug det.

 

Vil du med i Arkasiearkivet? Skal vi tage elevatorturen sammen?
Få dine chakraer i balance og bliv klogere på dig selv.
Køb bogen på følgende link. Du bliver overrasket og glad.