Ris og Ros

Se anmeldelser

Opmuntrende ord

5,0 rating
5. oktober 2021

Jeg trængte sådan til nogle opmuntrende ord, og det fik jeg. Jeg kunne genkende meget af det Bodil sagde til mig. Nu er det så bare op til mig at tage det ind 🙂

Super god, varm professionel behandling

5,0 rating
24. august 2021

Bodil er helt nede på jorden , men har himmelsk forbindelse i behandlingen. Kun roser fra mig

Varm oplevelse i en træls tid

5,0 rating
5. maj 2021

Har for første gang været hos Bodil for at få et spark i den rigtige retning for at finde min balance. Det må jeg sige er lykkedes. Bodil er et fantastisk menneske som kan sit håndværk på en dejlig varm og naturlig måde. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har ofret sådan en tur på mig selv. Tak Bodil.

Hanne

Clairvoyance

5,0 rating
2. marts 2021

Bodil er super sød og menneskelig.
Hun forstår at mærke efter og give gode råd og vejledning i processen. Kan klart anbefale en aften i hendes selvskab 😊

Yes en clairvoyant der kan sit håndværk

5,0 rating
14. februar 2021

Bodil Bang er en vildt dygtig clairvoyant, healer og sportsmassør. Og når hun kombinerer alle sine skills i en behandling, så er det virkelig forløsning af blokeringer og psykiske begrænsninger. Hun stiller fuldstændig skarp på mit psykiske velbefindende og healer de blokeringer hun ser. Jeg føler mig rolig og i balance, når jeg har fået en behandling hos Bodil

Trine

Opsummering

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerne (baseret på 10 anmeldelser)
Fremragende100%
Meget god0%
Gennemsnitlig0%
Dårlig0%
Forfærdelig0%