Ris og Ros

Se anmeldelser

Varm oplevelse i en træls tid

5,0 rating
5. maj 2021

Har for første gang været hos Bodil for at få et spark i den rigtige retning for at finde min balance. Det må jeg sige er lykkedes. Bodil er et fantastisk menneske som kan sit håndværk på en dejlig varm og naturlig måde. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har ofret sådan en tur på mig selv. Tak Bodil.

Hanne

Clairvoyance

5,0 rating
2. marts 2021

Bodil er super sød og menneskelig.
Hun forstår at mærke efter og give gode råd og vejledning i processen. Kan klart anbefale en aften i hendes selvskab 😊

Yes en clairvoyant der kan sit håndværk

5,0 rating
14. februar 2021

Bodil Bang er en vildt dygtig clairvoyant, healer og sportsmassør. Og når hun kombinerer alle sine skills i en behandling, så er det virkelig forløsning af blokeringer og psykiske begrænsninger. Hun stiller fuldstændig skarp på mit psykiske velbefindende og healer de blokeringer hun ser. Jeg føler mig rolig og i balance, når jeg har fået en behandling hos Bodil

Trine

Dejlig rolig miljø og varm velkomst

5,0 rating
26. januar 2021

Jeg har selv være flere gange hos bodil.
Man føler sig velkommen, og bliver taget godt imod.
Dejlig varmt og roligt.
Med en dejlig stemme, så man slapper af.
Vil til enhver tid anbefale Bodils behandlinger.

Lone larsen

Den bedste Bodil

5,0 rating
25. januar 2021

Bodil er sympatisk, empatisk og fremragende til at få dig til at føle dig tryg og favnet. Hun er en utrolig dygtig massør men har så meget andet med i massagen. Hun er meget dygtig og har en indsigt man kun kan beundre. Jeg kan kun anbefale Bodil meget varmt.

Alice Pedersen

Opsummering

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerne (baseret på 8 anmeldelser)
Fremragende100%
Meget god0%
Gennemsnitlig0%
Dårlig0%
Forfærdelig0%